Asparagus tetela geus dijadikeun bahan kadaharan ti beh ditu keneh. Salian ti rasana nu enak tur rangu, ieu sayuran teh boga sifat diuretik. Asparagus katalungtik loba ngandung asam folat nabati, saeutik lemak tur taya kolesterol-an. Oge ngandung rutin, nyeta senyawa nu bisa nguatkeun dingding kapiler.
Mangpaatna jang kasehatan loba pisan. Ti mimiti radang sendi, nepi ka bisa mantuan gawe ginjal, hate jeung peujit sabab boga sipat diuretik tea. Sipat diuretik nyababkeun lancar kahampangan. Ngan tong reuwas mun tos ngadahar ieu sayuran cikahampangan urang jadi leuwih bau.
Nurutkeun percobaan ka sababaraha urang sukarelawan, sanggeus ngadahar asparagus, kira-kira 40 nepi ka 50% sukarelawan nu ngaku cikahampanganna jadi leuwih bau. Para ahli nyebutkeun yen ieu teh dipangaruhan ku gen.
Asparagus oge loba ngandung pitamin C jeung E, sarta serat. Tapi mangpaat ieu gumantung oge kana kuma cara urang ngolahna. Alusna, asparagus dipasak tong lila teuing, sabab kandungan nutrisina bakal leungit atawa ngurangan. Cukup 3-4 menit. (Ti sababaraha sumber)
Mangpaatna jang kasehatan loba pisan. Ti mimiti radang sendi, nepi ka bisa mantuan gawe ginjal, hate jeung peujit sabab boga sipat diuretik tea. Sipat diuretik nyababkeun lancar kahampangan. Ngan tong reuwas mun tos ngadahar ieu sayuran cikahampangan urang jadi leuwih bau.
Nurutkeun percobaan ka sababaraha urang sukarelawan, sanggeus ngadahar asparagus, kira-kira 40 nepi ka 50% sukarelawan nu ngaku cikahampanganna jadi leuwih bau. Para ahli nyebutkeun yen ieu teh dipangaruhan ku gen.
Asparagus oge loba ngandung pitamin C jeung E, sarta serat. Tapi mangpaat ieu gumantung oge kana kuma cara urang ngolahna. Alusna, asparagus dipasak tong lila teuing, sabab kandungan nutrisina bakal leungit atawa ngurangan. Cukup 3-4 menit. (Ti sababaraha sumber)
Mairan ku Google
Mairan ku Facebook